Om mig
Jeg er født i 1971 og bosiddende i Videbæk (Vestjylland)
med min mand og vore tre børn. Mine interesser er familien, musik, have-arbejde, kristent børneklub-arbejde og kreativ udfoldelse gennem bl.a. tegning.

Jeg er ansat som kirkesanger ved Videbæk Kirke og afløser ved Brejning og Væggerskilde Kirker.

Jeg betragter min stemme som en vuggegave - har altid elsket at synge - men jeg har også modtaget sangundervisning løbende gennem kommunale musikskoler og kirkemusikskoler. I en periode blev jeg undervist af docent Armeen Rasmussen på Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Jeg har en mezzo-sopran-stemme, som jeg bruger til at synge både klassisk sang som opera, salmer eller romantiske sange og mere moderne sang som musical eller rytmiske salmer.
Jo, jeg har et alsidigt repertoire.

Kirkens rum er på en måde min "hjemmebane" - her har jeg fra barn lært kernesalmerne at kende, og i dag er det også min arbejdsplads. Jeg holder af at synge både den klassiske kirkemusik og de mange salmer - såvel de gamle, slidstærke som de moderne. Derfor oplever jeg at være i mit rette element i kirkerummet - både når jeg synger til kirkekoncerter og til vielser, begravelser og gudstjenester. Jeg vil ikke lægge skjul på, at kirken er mit tilhørssted.

Siden 1990 har jeg hyppigt medvirket som solosanger ved kirkekoncerter og kirkelige handlinger, samt ved talrige møder i foreninger, på plejehjem og ved forskellige familiefester. I 2001 valgte jeg at blive selvstændig solosangerinde, og jeg bliver stadig oftere benyttet som solosanger til disse former for arrangementer.

Jeg har nogle gange medvirket som solist i en amatøropera med ledsagelse af symfoniorkester. Første gang i 1995 i Skjern Operaens opsætning af Bizet´s "Carmen", hvor jeg sang Michaela-partiet. I 1997 sang jeg Hr. Olufs Moder i Niels W. Gades "Elverskud" i samarbejde med Nordvestjysk Symfoniorkester. I foråret 2006 havde jeg fornøjelsen af at være både solist og korsanger i Skjern Operaens opsætning af Samson og Dalila.

Fra min medvirken
i Skjern Operaen 2006 "Samson og Dalila".
Jeg er i tre omgange medvirket som solosanger i tv-optagelser til DR-kirken. Jeg optræder for det meste med akkompagnement. Her samarbejder jeg med flere pianister/organister, som er dygtige på forskellige felter - til varierende musik-genrer. Du vil møde dem under de forskellige afsnit her på sitet. Visse anledninger egner sig dog godt til, at jeg synger a capella (uden instrument-ledsagelse) - f.eks. hvis jeg skal synge en enkelt sang eller to i kirken.

Jeg har også en uddannelse som pædagog, men jeg har valgt at satse på sangen som min levevej. Ofte kan jeg dog fint kombinere sangen med pædagogikken. Jeg elsker at synge for og med børn - og det er blevet en hjertesag for mig, f.eks. gennem BabySalmeSang, at give sangens univers plads i menneskers hverdag. Drivkraften for mig er glæden ved sang og musik - og min største tilfredsstillelse ved at synge er at kunne dele netop glæden med andre, dét at kunne bevæge tilhørerne. For mig er sangen en stærk udtryksform og kunstart - intet kan helt som sang og musik bevæge os så dybt, tale så direkte til vore følelser og skabe samhørighed mellem mennesker.