Her kan du bestille mine cd´er:

http://treklang.vbbt.dk/

CD-udgivelser

I 2002 udgav jeg CD´en "Sange fra hjertet" i samarbejde med Willy Egmose, organist i Skjern, og vi har givet koncerter med CD´ens repertoire adskillige steder - især i kirker.

I april 2007 har Willy og jeg udgivet vores anden CD "Til Ro", hvor vi tillige har fløjtenist med. Vi har flere kirkekoncert-aftaler i kalenderen, hvor vi optræder som denne trio med bl.a.
repertoire fra "Til Ro".

I oktober 2013 udgav jeg sammen med salmedigteren Lars Busk Sørensen, og komponist Willy Egmose (endnu engang) min tredje CD "Tre-klang". Her er alle numrene med tekst af Lars Busk og med melodi af Willy Egmose. CD’en udkommer i to versioner: en enkelt-CD med 17 salmer og en dobbelt CD med 27 salmer.

Nu udkommer Særudgaven af 3-klang!
Vi udgiver "3-klang" i en udvidet version, hvor der er 27 salmer af Lars Busk Sørensen med melodier af Willy Egmose. Udgivelsen er i form af et hæfte med dobbelt-CDer i, tekst og noder til samtlige 27 salmer og en lille biografi af hver af os 3 personer, der bidrager til indspilningen. Særudgaven indeholder som noget ekstra i forhold til enkelt-CDen også nogle af Lars Busk Sørensens jule-salmer.
Julegave-idé til organisten og den salmeinteresserede!