SOLOSANG
til begravelse/bisættelse

Begravelse/ Bisættelse: Når efterladte samles til afsked med et kært familiemedlem ved begravelsen, kan en solosang sætte ord på det, der i situationen er svært at få sagt om sorg og håb.

Arrangørerne udtaler:
(fra en begravelse, hvor Tina sang a capella).

Kære Tina!
Jeg vil sige dig Tak for din smukke sang, der gik lige til vore hjerter ved min mands begravelse. Du gav højtideligheden et smukt løft, og det blev en højtidelighed, som jeg havde håbet det og altid vil mindes med glæde. Du så så sød ud, da du stod ved siden af kisten…
Hjertelig tak fra Ulla Hemmingsen
_ _ _ _ _ _

"I forbindelse med min kones begravelse sang Tina et solonummer i kirken. Det var en meget smuk og rørende oplevelse, som jeg er hende meget taknemmelig for. Jeg har siden fået mange positive tilkendegivelser, der viser, at Tinas sang har bidraget til, at denne dag huskes som noget helt særligt og trods alt også noget smukt".
Egon Hvas Andersen
_ _ _ _ _ _

"Kære Tina
Først siger jeg dig tak for CD´en med "Sange fra Hjertet", og så vil jeg personligt takke dig for din dejlige sang. Nyheden om min brors pludselige død chokerede mig, og da jeg så sad ved min morgenkaffe og tænkte på min bror, som ikke er mere, lyttede jeg til din CD - og du sang med din klare stemme:

Døden er sikker - den sliber sin saks
Klipper brutalt vore tråde
Den kommer langsomt, og den kommer straks
Det er dog dén, der vil råde
Men i mit hjerte, der synger en sang:
Død, du har slet ikke vundet!
Du må gi´ slip på os alle engang
Du har din overmand fundet!

Jeg tænkte, hvor er det rigtigt sagt om den brutale død. For mig nu og her blev din sang så stærk. Tak for det, kære Tina, du har, uden du selv ved det, været med til at støtte og hjælpe mig igennem sorgen over min bror".
Kærlig hilsen Gerda Bovbjerg