SOLOSANG
til bryllup

Når brudeparret har sagt ja til hinanden i kirken, kan højtideligheden understreges med en solosang. Her kan man give brudeparret en glædelig overraskelse - eller du kan glæde din udkårne med "jeres" sang.

Jeg kommer også gerne til bryllupsfesten at synge under middagen. Måske er det lige på dén måde, du gerne vil "holde tale" for din ægtefælle.

Der er mange kærlighedssange at vælge imellem!

Som oftest vil jeg synge a capella (dvs. uden musikledsagelse), og det har en god effekt f.eks. i en kirke.

Tjek gerne min kalender med weekends
om din bryllupsdag er ledig!

Arrangørerne udtaler:
(fra en bryllupsfest, hvor Tina sang som en gave til brudeparret fra gommens forældre. Lene akkompagnerede).

Før vi bookede dig til vores søns bryllup, kendte vi dig af omtale, hvor vi havde hørt, at du sang helt fantastisk. Jeg må sige, at vi ikke blev skuffede - tværtimod - din flotte stemme berørte os og vore gæster dybt - din udstråling - og din rolige og venlige personlighed gør, at du fanger publikum fuldstændig. Vi fik kun begejstrede tilbagemeldinger fra gæsterne og vil hermed takke dig for en uforglemmelig musikalsk oplevelse.
Med venlig hilsen Niels & Karen Haunstrup

Sønnen (brudgommen):
Vi var helt uforberedte i forhold til Tinas entre til vores bryllupsfest. Man kan roligt sige, at det var en yderst behagelig og smuk overraskelse! Hun formåede at tage alle gæsterne med storm ved hjælp af sin fantastiske stemme.
En dejlig oplevelse, som vi aldrig glemmer.
Michael
_ _ _ _ _ _

(fra et kirkebryllup, hvor Tina sang a capella).
Et bryllup bliver altid fantastisk lige meget hvordan man holder det. Vi blev viet i Assing Kirke. Her havde vi booket Tina til at komme og synge. Vi havde ikke hørt hende på forhånd, men lad mig straks sige, vi blev ikke skuffede. Vi havde valgt to sange "Hvad er det, min Marie..." & "Love is all around" med Wet Wet Wet, på trods af at det var to vidt forskellige sange så blev de begge sunget på fantastik vis.
Der var stor applaus efter sidste sang, og det var en stor oplevelse for gæsterne og ikke mindst os. Det var dejligt bare at lytte og lade tankerne flyve omkring. Det betød meget for os at vi selv kunne vælge sangene, vi kan varmt anbefale Tina og ved at hun kan synge alt.
Venlig hilsen Allan & Marianne