SOLOSANG
som gave - ved fest og familiesammenkomst

Hvad giver man Guldbrudeparret, der har alt? Hvad med at glæde dem med et musikalsk minde - en sanggave?

Jeg synger gerne sange efter ønske, og gerne som en overraskelse for den/de, der skal have gaven. Jeg kommer ind i festlokalet som et indslag ved festen - f.eks. Konfirmation, Bryllup, Sølv- Guld- og Diamantbryllup, Fødselsdag.

Det kan også være, du som fødselar, eller I som sølvbrudepar, gerne vil glæde gæsterne ved festen med 20-25 minutters sang. Jeg lægger sangprogrammet efter
aftale med dig/jer, så jeg synger favoritterne - de sange, der udtrykker noget særligt på dagen.

Du har sikkert nogle konkrete ideer til sange, men for at blive inspireret yderligere kan du kigge på mine lister over sange –se under Inspiration til sangvalg og klik f.eks. på ”Kærlighedssange” eller ”Operette, Musical, Viser m.m.”

Holdes festen, som du/I skal med til eller selvarrangerer, i løbet af en weekend, så kig gerne på min kalender med weekends om jeg er ledig det pågældende tidspunkt.

Arrangørerne udtaler:
(fra en bryllups-og diamantbryllupsfest, hvor Tina’s sang
var en gave til begge par. Tina sang a capella).

Kære Tina!
Jeg fandt dig på internettet ved en tilfældighed, men har
bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte dig til at komme og synge
til min nevøs bryllup og mine forældres diamantbryllup.
Du har en fantastisk stemme og alle var som tryllebundet
under din sang. Du bevægede alle i selskabet med din fantastiske stemme, og rigtig mange kom hen til mig efterfølgende og spurgte til, hvem du var. Endnu engang tak!
Med venlig hilsen Susanne

_ _ _ _ _ _

(fra en fødselsdagsfest, hvor Tina’s sang var en gave til fødselaren fra dennes børn og børnebørn. Gudrun akkompagnerede).

Hej Tina!
Du optrådte ved min mormors 80 års fødselsdag på Fjeldstedskov Kro ved Ejby. Din optræden var virkelig god, og mange af gæsterne var rørt til tårer. Jeg vil gerne sige dig mange tak for denne oplevelse, som har gjort dagen mindeværdig for min familie og jeg. Tak for din indsats!
Kærlig hilsen Diana